Select Page

De zomervakantie is ieder jaar weer een goed moment om na te denken en te reflecteren. Een tijd om je af te vragen waar de focus moet liggen en een tijd om plannen te maken voor de maanden die voor de deur staan.

Tijdens de zes weken schoolvakantie staat mijn werk altijd op een wat lager pitje. Met de kinderen thuis kan dat ook niet anders. Vlak voor we echt op vakantie gaan rond ik de laatste dingen af en dan klap ik mijn laptop dicht. Wel met een notitieboek en pen in mijn tas, klaar voor de inspiratie die (hopelijk) komen gaat. Eenmaal op de camping gaat dat vaak vanzelf. Het ene na het andere idee komt in me op. Ik bespreek ze, overdenk ze en schrijf ze op, zodat ik er op een later moment mee aan de slag kan. Vol inspiratie en goede moed rijd ik daarna weer naar huis en laat ik alles nog een paar dagen bezinken. Tot vandaag! Vanochtend mocht de laptop weer open, het is tijd om aan de slag te gaan.

Hup, aan het werk!

Natuurlijk is het altijd maar weer de vraag wat er in de praktijk over blijft van al die mooie plannen. Soms blijken mijn ideeën (nog) niet haalbaar of veranderen ze gaandeweg. Dat weet ik al voor ik er aan begin, maar dat geeft niet. Dat zal wel bij ondernemen horen. Met een fijne planning voor de rest van 2019 en vol enthousiasme begin ik met schrijven. Hopelijk mogen er weer tientallen teksten uit mijn handen komen voor heel veel tevreden klanten.

Een kleine blik vooruit

De komende tijd is er genoeg te doen! Ik kijk uit naar mooi (nieuwe) samenwerkingen, maar ga ook meer ‘eigen werk’ schrijven. Niet omdat het moet, maar omdat schrijven leuk is en dé manier om mijn kennis en kunde een plekje te geven. Daarbij hoop ik ook social media meer in te zetten, zodat je ook daar meer van mij kunt zien. Ik wil me minder verschuilen achter ‘druk, druk, druk’ en meer laten zien van wie ik ben en wat ik kan. Dit blog is daarvan een begin.

 

Open chat
Kan ik je helpen?