SEO-teksten

Om je website hoger te laten scoren in zoekmachines als Google, heb je goede content nodig. Eén goede SEO-tekst (SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie) is niet voldoende om in Google op nummer 1 te komen. Maar hoe meer SEO-teksten je aan je website toevoegt, hoe beter je scoort. Uiteraard gaat het hierbij wel om relevante teksten, want ook dat vindt Google belangrijk!

Hoe ziet een goede SEO-tekst er uit?

Een goede SEO-tekst is meer dan alleen een mooi verhaal. Het is een tekst die de lezer boeit en inspireert tot actie, maar daarnaast ook goed leesbaar is voor zoekmachines. In de praktijk betekent dat, dat je bij het schrijven van zo’n tekst uitgaat van één of enkele belangrijke zoektermen voor een tekst. Woorden waarop gezocht wordt en waarbij jij graag gevonden wil worden. Door te schrijven over die onderwerpen, wordt je website beter gevonden door mensen die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Goede teksten voor lezers én zoekmachines

Worstel je met het schrijven van SEO-teksten, weet je niet wat de juiste zoekwoorden zijn of kom je niet toe aan het maken van relevante content? Ik help je graag! Voor mij is het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten inmiddels mijn tweede natuur geworden. Het overgrote deel van de teksten die ik schrijf zijn teksten die online gepubliceerd worden. Daarbij houdt ik altijd rekening met SEO, zonder bezoekers en (potentiële) klanten van de betreffende website uit het oog te verliezen. Teksten die lekker leesbaar zijn voor mensen én zoekmachines dus. En dat is precies wat jouw website nodig heeft.

Wat kost het?

Het schrijven van SEO-teksten is maatwerk. Bij iedere opdracht hoort dan ook een passend prijskaartje. Laten we eens verder praten over wat jij nodig hebt. Dan doe ik op basis daarvan een voorstel voor een prijs per tekst of project. Zo weten we allebei vooraf waar we aan toe zijn. Duidelijk en eerlijk dus.

Heb je vragen of wil je graag een offerte ontvangen, neem dan gerust contact op.

BewarenBewaren