Social Media

Hoe je er zelf ook tegenaan kijkt; als bedrijf kun je bijna niet om sociale media heen. Lang werd geroepen dat het de ideale manier was om ‘gratis’ aan klanten te komen. Nu gaat het meer om je aanwezigheid, om de meerwaarde die je via social media kunt bieden en om interactie met (potentiële) klanten. En ‘gratis’ is ook maar een begrip. Gebruik maken van social media kost weliswaar geen geld, maar tijd kost het wel. Tijd die je als ondernemer misschien liever anders gebruikt. Dan kan het fijn zijn om social media uit handen te geven aan iemand met online ervaring die zich graag op social media begeeft.

 

Alleen online zijn is niet genoeg

Ben je online? Dan heb je waarschijnlijk ook een facebookpagina of een account op Twitter, Google+ of Instagram. Gebruik maken van social media is méér dan daar alleen maar berichten plaatsen.

Je kunt bij bloglogic terecht voor het totaalplaatje. Méér dan alleen updates schrijven en publiceren. Posts verzinnen, berichten plannen in een content kalender, updates publiceren en reageren op berichten van je fans. Onderstaande mogelijkheden kunnen los of als pakket worden afgenomen:

  • Opstellen van een social media strategie
  • Uitwerken van een handige planner voor het plaatsen van berichten
  • Bedenken en posten van updates op diverse sociale netwerken
  • Modereren (reacties controleren en waar mogelijk reageren)
  • Betaald adverteren via social media kanalen

Ik raad je aan ook zelf aanwezig te blijven op de social media netwerken waar je bedrijf actief is. Zo kun je inspringen op gerichte vragen van (potentiële) klanten en eventuele problemen snel en kundig oplossen. Samen kunnen we bekijken welke social media ondersteuning nodig is en waar ik bij kan helpen.

Wat kost het?

Het beheren van social media is maatwerk. Geen standaard prijskaartje maar een samenwerking in goed overleg. We bepalen het aantal uren waarin ik me actief met jouw social media strategie ga bezighouden en bepalen zo de prijs die daar bij hoort.

Wil je eens verder praten over social media activiteiten voor jouw bedrijf om te kijken of bloglogic kan helpen? Neem dan gerust contact op.

BewarenBewaren