Zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen – bloggen op je bedrijfspagina – is dé manier om je bedrijf (of jezelf als professional) te profileren, je kennis te delen en bezoekers naar je website te trekken. Wie liefde heeft voor zijn vak en kennis heeft van de dingen die hij doet, heeft daar ook genoeg over te vertellen. Erover bloggen is echter weer een heel ander verhaal. Grote kans dat je daar als ondernemer geen tijd voor hebt of  simpelweg niet precies weet hoe je dat het beste aan kunt pakken. Dan kan bloglogic helpen!

Schrijven, herschrijven en publiceren

Eenmaal begonnen aan een blog is het aan te raden om met vaste regelmaat nieuwe content toe te voegen. Kun je dit deels zelf, dan schrijf ik graag het andere deel. bloglogic kan dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe blogs aanleveren. Net waar je behoefte aan hebt. Als je wil zoek ik, aan de hand van het opgegeven onderwerp, zelf alle informatie op om in de tekst te verwerken. Herschrijven van een concept blog kan ook. Dan zorg ik er voor dat de tekst voldoet aan de richtlijnen voor goede vindbaarheid via zoekmachines (SEO) en eventueel plaats ik het blog online via het CMS systeem.

Blogs van bloglogic…

  • zijn geschreven in een stijl die past bij het bedrijf / de website
  • zijn zoekmachinevriendelijk
  • bestaan uit minimaal 300 woorden
  • zijn vlot geschreven
  • zijn uniek geschreven voor de opdrachtgever en nooit eerder ergens gepubliceerd

Wat kost het?

De prijs van een blog hangt af van de mate waarin content (onderwerp, bronnen, concepttekst, etc.) wordt aangeleverd, het gewenste aantal woorden en of ik het blog per e-mail aanlever of zelf invoer in het CMS. Spreken we een vast aantal blogs af voor een bepaalde periode? Dan zie je dat uiteraard ook terug in de prijs.

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op.

 

BewarenBewaren