Select Page

SEO-teksten

Als ondernemer sta je graag hoog in de zoekresultaten bij Google. Het liefst bovenaan! Dat levert immers sneller nieuwe klanten op. Maar dan moet Google wel weten waar jouw website over gaat…

Om je website hoger te laten scoren in zoekmachines als Google, heb je goede content nodig. Content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat Google begrijpt wat het onderwerp en het doel van de pagina zijn. Uiteraard gaat het hierbij wel om relevante teksten, want ook dat vindt Google belangrijk! En laten we bovenal de bezoekers van je website niet vergeten. Die maak je niet blij met een verhaal vol zoekwoorden, wél met steengoede teksten en waardevolle informatie.

SEO-teksten laten schrijven? Dat kan al vanaf € 65 per tekst.

Blogs

Wie liefde heeft voor zijn vak en kennis heeft van de dingen die hij doet, heeft daar ook genoeg over te vertellen. Erover bloggen is echter weer een heel ander verhaal. Grote kans dat je daar als ondernemer geen tijd voor hebt of simpelweg niet precies weet hoe je dat het beste aan kunt pakken. Dat is jammer, want zakelijk bloggen is dé manier om je bedrijf (of jezelf als professional) te profileren, je kennis te delen en bezoekers naar je website te trekken. Een kans die je eigenlijk niet mag laten liggen.

Heb je een (affiliate) website waar voortdurend nieuwe content voor nodig is? Of een zakelijk blog waar je iedere week weer als een berg tegenop ziet? Samen kijken we wat er nodig is en zorgen we voor blogberichten vol informatie waar je bezoekers om staan te springen.

Bloggen uitbesteden? Dat kan al vanaf € 50 per blog.

Webteksten

Je website is als een online visitekaartje. Het is dé plek om te laten zien wie je bent en waarom een potentiële klant bij jouw bedrijf aan het goede adres is. Daar horen duidelijke teksten bij. Vind je het lastig om jouw diensten op de juiste manier te verwoorden? Dan ben je niet de enige! Veel ondernemers worstelen hiermee. 

Blijf niet staren naar die knipperende cursor maar laat de teksten schrijven door iemand die van een afstandje naar jouw bedrijf kijkt. Daarmee voorkom je frustratie, bespaar je tijd en heb je een website vol teksten die jouw bedrijf goed op de kaart zetten.

Je website laten voorzien van nieuwe teksten? Dat kan al vanaf € 75 per pagina.

Productteksten

Een producttekst is niet zomaar een verzameling feiten over een product. Natuurlijk wil je de klant informeren en met weinig woorden zoveel mogelijk over het item vertellen. Tegelijkertijd wil je diezelfde klant er ook van overtuigen dat hij niet zonder dit product kan en hem verleiden het vandaag nog te bestellen. En stiekem wil je dan óók nog dat de producttekst SEO-proof is geschreven, zodat ook zoekmachines de tekst begrijpen. Een kunst apart!

Kies voor meer succes met je webwinkel en laat teksten schrijven die informeren én overtuigen. Dat is een investering die je in no-time terugverdient.

Een pakkende producttekst laten schrijven? Dat kan al vanaf € 35 per tekst.

Tekstschrijven

Een goede tekst past bij de behoeften van de doelgroep. Teksten in de juiste toon, van de juiste lengte en voorzien van de juiste informatie. Er zijn zoveel verschillende soorten teksten die geschreven moeten worden! Denk bijvoorbeeld aan vacatureteksten, teksten voor flyers, tekst voor apps of de omschrijving voor de appstore en teksten voor social media. Stuk voor stuk bedoeld om de juiste snaar bij mensen te raken.

Zoek je een tekstschrijver voor het schrijven van teksten voor jouw bedrijf? Dat kan al vanaf € 65 per uur of tegen een gunstige projectprijs.

Kan ik je helpen?